mandag, januar 26th, 2015...10:26

Blogbesværligheder …

Jump to Comments

Nå, jeg kan jo lige så godt indrømme det, der ikke alligevel kan skjules, nemlig, at jeg – både lige nu og de sidste mange måneder – har haft lidt svært ved at holde dampen oppe her på bloggen.

Det er ikke fordi, at jeg ikke finde noget at skrive om, og der er også mange spor, som jeg gerne vil forfølge. Måske for mange.

Det er heller ikke lysten, der mangler.

Det er tiden, den sjuft, der løber af sted med mig, fordi der er så mange andre dejlige ting, som jeg fortaber mig i, i et liv, hvor hverdagen ofte er ufattelig god ved mig – og jeg stædigt vil holde fast i alt det glade, det gode, det positive, og gemme det negative til andre, mere private fora. På positivlisten står eksempelvis de tre K’er: kirke (Kristendom/kristenhed/kristenliv), kreativitet (kratterier) og kæreste (kærlighed). Nu kunne jeg så bare meddele mig om disse ting, men … kirken skriver jeg egentlig gerne om, men det har aldrig været min mening at missionere, så det lægger et låg på frekvensen af indlæg om kirkegang, kirkesang med videre; frugten af mine kreative rum, og her handler det om al anden kreativitet end lige netop blogskrivningen, deler jeg også gerne, men jeg ønsker ikke at drukne bloggen i digte, fotografier, skilderier etc., hvorfor jeg naturligt nok holder lidt igen også hér; kæresten skriver jeg kun om indirekte, mit kærlighedsliv er i den grad privat, men kærlighed malet med en meget bred pensel skulle gerne stå her allerede – og der skulle også gerne komme nye indlæg med det tema fremover.

Men så var det, at jeg tænkte, at jeg kunne starte – og komme lidt i gang igen – med at skrive, at det går lidt trægt med at skrive. Det er lidt paradoksalt, samtidig studseligt, og godt nok til mig.

Mere følger, snarest, om andre emner.

Det liv, det liv.

M!Leave a Reply