fredag, april 25th, 2014...13:22

… drevet af …

Jump to Comments

Et af de helt store elektronikfirmaer kører lige for tiden en meget markant reklamekampagne, som vitterligt har indtaget plakatsøljerne. I hvert fald her i København. My life powered by står der henover billedet en af firmaets mange modeller af mobiltelefoner … med et vidtløftigt navn, tilmed.

Og mange synes at have det præcis sådan med deres elektroniske tingester.

Det er ingen anklage. Det forekommer mig lidt skræmmende, men folk kan, må og skal selv bestemme i hvad og hvilket omfang elektronik skal give deres liv fylde. Og jeg kan nemt forstå hvorfor; føler mig ind i mellem temmelig afhængig af maskinen og mediet her.

Men jeg vil ikke længere. Jeg nægter. Mit liv skal ikke være drevet af skærme, hverken små eller store. Næh. Min verden skal ikke være mindre, men større. Og jeg har netop taget den beslutning, at mit liv skal være drevet af … poesi! I ord, lyd og billeder. Bøger, film og musik. Digte, sange og tegninger. I nærværets nu. Og i naturen … brisen i trætoppene, bølgeslagene, solned- og solopgange, årstiderne.

M!0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. stadig unægtelig uhørt - Kapitel, afsluttet

Leave a Reply